Woonboot transport

Uw woning is u dierbaar. Daar ga ik dan ook zeer aandachtig mee aan het werk. Er komt nogal wat kijken bij het verplaatsen van een woonboot. Wij verzorgen zoveel mogelijk aspecten van het transport, zodat u dit niet hoeft te doen.

De volgende services verlenen wij:

  • We koppelen uw woonboot los en sluiten hem op de nieuwe plek weer aan, ook als hier laswerk bij komt kijken.
  • We halen wanneer dit nodig is uitstekende delen op uw woonboot weg en monteren alle delen weer op de nieuwe locatie
  • We controleren na het transport of uw cv naar wens werkt. Een luchtbel in de gasleiding of een dichte veiligheidsklep is zo verholpen. Zo zit u snel weer lekker warm.

Met onze vakkundigheid en ervaring  -verslepen we uw woning naar de gewenste plek. Sleepdienst Leiden zal de route vooraf zorgvuldig doornemen. Als er weinig ruimte en zicht is tussen de woonboot en bijvoorbeeld de buren is dit geen probleem. We hebben het materiaal en de kennis om heel nauwkeurig te werk te kunnen gaan. Door het gebruik van een afstandsbediening hebben we altijd goed zicht. Wanneer een brug net te laag is voor uw woonboot, kunnen we de woonboot ballasten, zodat we er wel onderdoor kunnen varen.Uiteraard houden we rekening met de grootte en de diepgang van uw woonboot, de breedte van sluizen mochten die op de vaarroute zitten en met eventuele wisselende waterstanden en golfslag.