Woonboot transport

Uw woning is u dierbaar en daar ga ik dan ook zeer aandachtig mee aan het werk. Ik verzorg de verplaatsing van uw woonboot, woonark of woonschip van A tot Z en met puntjes op de ï.

Veel gestelde vragen

Maakt het uit of ik een woonboot, woonark of woonschip heb?

Mij maakt het niets uit, ik zorg dat deze netjes wordt verplaatst. Voor het gemak gebruik ik de term woonboot, maar ik bedoel daarmee elke vorm van drijvend wonen.

Hoe wordt mijn woonboot losgekoppeld?

Ik heb alle gereedschap om woonboten los te koppelen en weer aan te sluiten, ook als daar laswerk bij komt kijken.

Hoe zit het met hoog water of golfslag?

Ik kan uw woonboot ballasten om onder lagen bruggen door te kunnen. Met een zeil en planken kan ik voorkomen dat er water binnen komt als we gaan varen op grotere wateren.

Ik heb uitstekende delen!

Geen probleem, ik zorg dat dit onderweg geen last veroorzaakt. Op de nieuwe locatie zal ik alle delen weer op hun plek monteren.

Werkt mijn cv weer na transport?

Ik controleer uw cv op juiste werking als gewenst. Een luchtbel in de gasleiding of een dichte veiligheidsklep is zo verholpen, zodat u snel weer lekker warm zit.

Hoe komt mijn woonark onder een lage brug door?

Door de woonboot te ballasten kan deze dieper in het water liggen en daardoor net wel onder een lage brug door varen. Bij mijn sleepboot kan het stuurhuis ingeklapt worden, waardoor deze ook onder lage bruggen door kan.